Naturalne zioła do zaparzania - MAJERANEK 75g
Symbol: OL932

Informacja dotycząca dostawy
Produkt dostępny. Złóż zamówienie, a wyślemy go jeszcze dzisiaj.
dowiedz się więcej
37.32 zł
43.90 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 43.90 zł
Organiczne zioła z majeranku posiadają certyfikat ekologiczny Ecocert (FR-BIO-01). Susz majeranku jest w 100% czysty i naturalny, bez barwników czy konserwantów, aby odkryć prawdziwy smak rośliny. Każda sprzedawana partia jest wybierana przez ekspertów, aby zapewnić najlepszą jakość.
Data minimalnej trwałości (DDM): 08/2026
Kraj pochodzenia: Egipt
Kraj pochodzenia: Egipt
Naturalne zioła do zaparzania - MAJERANEK 75g
Organiczne zioła z majeranku posiadają certyfikat ekologiczny Ecocert (FR-BIO-01). Susz majeranku jest w 100% czysty i naturalny, bez barwników czy konserwantów, aby odkryć prawdziwy smak rośliny. Każda sprzedawana partia jest wybierana przez ekspertów, aby zapewnić najlepszą jakość.
ANALIZA IDENTYFIKOWALNOŚCI I JAKOŚCI KAŻDEJ WYPRODUKOWANEJ PARTII
Pochodzenie: Portugalia
Nazwa łacińska: Origanum majorana L.
Użyta część: Liście
ZASTOSOWANIE
Napar: 1 łyżka stołowa ziół na szklankę gorącej wody, zalać, a następnie pozostawić do zaparzenia na 5-10 minut.
Przechowywać z dala od światła, ciepła i wilgoci. Po każdym użyciu szczelnie zamknąć opakowanie.
WSKAZANIA
Lęk, depresja, migreny, zapalenie jelita grubego, wzdęcia.
SKŁADNIKI AKTYWNE
Olejki eteryczne: sabinen, alfa-terpineol, linalol; kwasy fenolowe: kwas kawowy i kwas rozmarynowy; flawonoidy; kwasy triterpenowe: kwas ursolowy i oleanolowy; garbniki.
ANALIZA IDENTYFIKOWALNOŚCI I JAKOŚCI KAŻDEJ WYPRODUKOWANEJ PARTII
Pochodzenie: Portugalia
Nazwa łacińska: Origanum majorana L.
Użyta część: Liście
ZASTOSOWANIE
Napar: 1 łyżka stołowa ziół na szklankę gorącej wody, zalać, a następnie pozostawić do zaparzenia na 5-10 minut.
Przechowywać z dala od światła, ciepła i wilgoci. Po każdym użyciu szczelnie zamknąć opakowanie.
WSKAZANIA
Lęk, depresja, migreny, zapalenie jelita grubego, wzdęcia.
SKŁADNIKI AKTYWNE
Olejki eteryczne: sabinen, alfa-terpineol, linalol; kwasy fenolowe: kwas kawowy i kwas rozmarynowy; flawonoidy; kwasy triterpenowe: kwas ursolowy i oleanolowy; garbniki.