Naturalny macerat z pąków - GRAB 15ml
Symbol: OL871
Data minimalnej trwałości (DDM): 02/2027
Numer partii / najlepiej spożyć przed: data dostępna na opakowaniu
Dytrybutor w Polsce: Olium.pl, MOUTON interactive Krzysztof Baran, ul. Starowiejska 265, 08-110 Siedlce, NIP: 821-152-01-37
Kraj pochodzenia: Francja
Naturalny macerat z pąków - GRAB 15ml
- 15 ml wystarcza na ok. półtora miesiąca kuracji
- 30 ml wystarcza na ok. 3 miesiące kuracji
Macerat z grabu pochodzi z maceracji świeżych pąków rośliny, zebranych we Francji, z mieszaniną wody, alkoholu i gliceryny roślinnej. Przeprowadzony w ten sposób proces umożliwia wydobycie wszystkich aktywnych składników z pąków.
GWARANCJE JAKOŚCI
Certyfikowany przez Ecocert (FR-BIO-01)
Pąki zbierane i macerowane we Francji
Skoncentrowany macerat z pąków
Zawartość wyciągu z pąków: 10%
Analiza identyfikowalności i jakości każdej wyprodukowanej partii
Nazwa łacińska: Carpinus betulus L.
Użyta część: Pąki
Wskazówki dotyczące stosowania: od 5 do 15 kropli dziennie rozpuszczonych w szklance wody, spożyć 15 minut przed posiłkiem, stosować przez 3 tygodnie
Składniki: Alkohol (32%)*, Woda, Gliceryna roślinna*, Ekstrakt z pąków grabu (Carpinus betulus L.), *z upraw ekologicznych
Sprzedawane w: Butelka ze szkła bursztynowego z kroplomierzem
Przechowywanie: Przechowywać z dala od światła i ciepła
STOSOWANIE
- Dorośli i młodzież: 5 do 15 kropli dziennie na szklankę wody, najlepiej 15 minut przed posiłkiem. Zacząć od 5 kropli i stopniowo zwiększać dawkę.
- Dzieci powyżej 3. roku życia: 1 kropla dziennie na wagę 10 kg. Zacząć od 1 kropli i stopniowo zwiększać dawkę.
Stosuj kurację przez 3 tygodnie, a następnie zrób tygodniową przerwę dla lepszego przyswojenia. Powtórzyć w razie potrzeby.
ŚRODKI OSTROŻNOŚCI DOTYCZĄCE STOSOWANIA
Macerat z pąków grabu to ziołowy suplement diety.
Nie zastępuje zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia.
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Trzymać poza zasięgiem dzieci.
Macerat grabowy może pobudzać, dlatego osoby wrażliwe powinny unikać stosowania go na wieczór.