Naturalny macerat z pąków - ORZECH WŁOSKI 15 ml
Symbol: OL245
Data minimalnej trwałości (DDM): 11/2027
Numer partii / najlepiej spożyć przed: data dostępna na opakowaniu
Dytrybutor w Polsce: Olium.pl, MOUTON interactive Krzysztof Baran, ul. Starowiejska 265, 08-110 Siedlce, NIP: 821-152-01-37
Kraj pochodzenia: Francja
Naturalny macerat z pąków - ORZECH WŁOSKI 15 ml
15 ml wystarcza na ok. półtora miesiąca kuracji
30 ml wystarcza na ok. 3 miesiące kuracji
Macerat orzecha włoskiego pochodzi z procesu maceracji świeżych pąków rośliny, zebranych we Francji, z mieszaniną wody, alkoholu i gliceryny roślinnej. Przeprowadzony w ten sposób proces umożliwia wydobycie wszystkich aktywnych składników z pąków.
GWARANCJE JAKOŚCI Certyfikowany przez Ecocert (FR-BIO-01)
Pąki zbierane i macerowane we Francji
Skoncentrowany macerat z pąków
Zawartość wyciągu z pąków: 10%
Analiza identyfikowalności i jakości każdej wyprodukowanej partii
Pochodzenie surowca: Francja
Nazwa łacińska: Juglans regia L.
Użyta część: Pąki
Wskazówki dotyczące stosowania: od 5 do 15 kropli dziennie rozpuszczonych w szklance wody, spożyć 15 minut przed posiłkiem, stosować przez 3 tygodnie
Składniki: Alkohol (32%)*, Woda, Gliceryna roślinna*, Ekstrakt z pąków orzecha włoskiego (Juglans regia L.)*, *z upraw ekologicznych
Sprzedawane w: Butelka ze szkła bursztynowego z kroplomierzem
Przechowywanie: Przechowywać z dala od światła i ciepła
ŚRODKI OSTROŻNOŚCI DOTYCZĄCE STOSOWANIA
Macerat z orzecha włoskiego to ziołowy suplement diety.
Nie zastępuje zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia.
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Trzymać poza zasięgiem dzieci.
Stosować w mniejszych dawkach w przypadku zaparć.